tisdag 25 maj 2010

Jodå vi lever... :)

..men man får ju verkligen fundera hur läget är efter ett uppehåll med bloggen på tre veckor..
Solen har verkligen visat sig från sin bästa sida de senaste veckorna och mor i huset har haft fullt upp med att se till tre barn och njutit av det vackra vädret. Många dagar har avnjutits vid villan där storabröderna busat i vattnet och fångat gäddor och abborrar med morfar. Vi har också sovit över två nätter i vår egen villa. Känns verkligen härligt att ha en egen liten boning att åka till när man behöver lite omväxling. :)
Och lillebror växer stadigt. Vid fyra månaderskontrollen idag visade vågen 7,370 och 63 cm. Konstaterar lite sorgset att jag inte har nån liten bebis mera. Vi har börjat med potatis, morot och banan och banan slår ju alla rekord i smakväg! :)

Mellanbror rusar på fyrhjulingen som moffa köpt åt alla barn.. Härliga tider!


Och jag försöker njuta av stillheten när tid ges. Det gäller att ta vara på de små tillfällena. Småbarn är ju härliga men aldrig så ljuvliga som när de sover... ;)
Bloggen får LITE tid för tillfället men jag kommer säkert med små uppdateringar lite nu som då under sommaren.
SKÖT OM DIG!
KRAM

tisdag 4 maj 2010

Små glädjestunder...

Hej kära du!
Första maj är över för denna gång. Ett riktigt ruskigt första majfirande blev det om man ser tillbaka på vädret men vi fick ändå avnjuta mjöd och grisar vid en avlägsen lada, precis som jag förr i tiden också firade första maj, med regnkläder och piknikkorg i högsta hugg. Men litenfot på bilden spenderade sin tid inbäddad i vagnen och sov så sött. Tänk vad skönt de små liven har det :)
Morfar, mellanbror och storebror njöt av varandras sällskap och busade.

Jaa, gott var det. Storebror fick därtill övernatta vid villan och njöt av riktig egentid med mommo och moffa. Då han kom hem trött och sliten följande dag konstaterade han: mamma ja kuna int sova så bra fö mommo o moffa snarka så... ;)

Ha en skön dag!