måndag 24 januari 2011

Måndagar..



...kan vara riktigt skojiga de också. Här har vi två glada prickar som sovit gott inatt. Den tredje som ej har sovit gott sover nu istället gott ute i vagnen. Det droppar från taken och snön e blöt i kladdig. Varit ute en sväng för att få frisk luft. Härligt!!
Måndagar har blivit lite roligare för mig också nu när jag börjat 'jobba' som instuktör. Kommer ut o lufta mig lite och miljöombyte skadar ju aldrig. Ser fram emot Funky kidz som startar i helgen. Att få dansa med alla fina barn. Det ska bli skoj!
Inomhus har vi bytt till rutiga dynvar o försökt städa ut det mesta av julen. Blått e fint och fräscht!
I köket puttrar blodbröd för nu ska järnnivåerna nå nya höjder...
Önskar dig en fin måndag! :)

lördag 8 januari 2011

Nytt år...

och nya möjligheter. Vad härligt med ett nytt och fräscht år. En nystart, en nytändning och förhoppningsvis nya goda vanor kommer detta år att föra med sig. Vi har haft en skön julhelg. Tittat på mysiga julfilmer, ätit urgod julmat, men nu är det så skönt att lämna julen bakom sig och blicka framåt. Våren i vår familj innebär dagklubb för storebror, zumba, funkykidz, föräldrabarngymnastik och body attack för mig och det känns som att alla bitar faller på plats. Var lite nervös inför vårens kommande utmaningar men det ska nog gå fint. Bonden i huset fortsätter utmana kossorna i fähuset och beger sig säkert småningom ut i skogen för att fälla ett som annat träd. Och alla barn fortsätter att vara hemma med sin mamma, åtminstone våren ut iaf. Hela våren ska vi försöka njuta av varandra. Hitta på små utflykter och ta tid med varandra. Det är planen i alla fall. Just nu sitter jag i Stockholm och njuter av tystnaden på hotellrummet. Jag är som bäst på funky kidz skolning och får en hel helg för mig själv. Men det ska bli så skönt att komma hem imorgon till mina älskade barn igen. (Bilden är från villan förra vintern. Lika mycket härlig snö blir det i år igen).

Hoppas du fått en skön start på året.
Kram