måndag 28 februari 2011

Ett gammalt bord...




...fick ny yta häromdagen. Och det var verkligen dags. Inredningsinspirationen har varit väldigt bristfällig här vid oss en tid, men vartefter solen sänder flera strålar kanske det fartar i! :)
Färgen är hardebergablå av ottosons linoljefärger inköpt vid Lundagård. Jag gillar skarpt mitt nyagamla skrivbord.. Funderar på vita prickar ännu men vissa saker saknas för att få den färdigställd så för tillfället är jag nöjd som det är..
Denna vecka njuter vi bara.. Jag är ledig från de flesta kurser och ska i helgen fira mina 30 år med nära och kära. Det ser jag fram emot..
Solsken till dig!

söndag 20 februari 2011

Ett snabbt hej..


..kommer härifrån sjukstugan. Vi har haft en envis hosta och förkylning som ännu inte är riktigt bra. Men en klok kvinna sa en gång att honung lindrar hostattacker (inte hostmedicin) och den gumman ska man lita på. Så nu sover barnen betydligt skönare och därmed också deras föräldrar. Lilleman har fyllt ett år och honom har vi firat med hela tjocka släkten. Så nu rullar vardagen vidare med lek och bus, kvällskurser, klädtvätt osv. Jag har målat om ett gammalt skrivbord i hardebergablå linoljefärg och skulle nu behöva införskaffa vit färg för att sätta dit små prickar. Jag gillar prickar helt enkelt.. :) Kanske denna vecka. *hoppas*
Önskar dig en fin arbetsvecka! :)