söndag 26 februari 2012

Målningsprojektet

..är så småningom klart. Då återstår bara finliret att hitta sporrande väggord. Väggordet som redan finns uppe är inköpt på Lundagård. Färgen blev en mörkare iallafall, men riktigt snygg enligt mig. Jag e nöjd! :)
Dags att träna sen då!
Killarna fick såklart också vara med och dona.
Så kul att kunna göra saker allihopa nu.
Jeps... Det har vi gjort i helgen. Bland andra roliga saker..
Touhutalo, lek med grannbarnen, Family Power och sen en underbar söndagsmiddag.
Nöjd, mätt och glad åker jag i säng ikväll.
Nästa vecka är det sportlov.
Ha så kul! Det ska vi ha. :)

tisdag 21 februari 2012

Värmande hantverk


Min mormor är en hejare på att fixa värmande plagg åt oss. Om man bara serverar henne med garn så stickar hon så stickorna glöder. Otaliga vantar, mössor och strumpor har hon stickat åt oss endast i år. Bland annat dessa pippimössor och strumpor. Vi tackar ödmjukast och lovar att slita dom med glädje...
Idag är det 'feittisdan' och vi har varit och hälsat på mormor och traditionsenligt fått ärtsoppa och feittisdagsbullar. Hennes ärtsoppa är också väldigt god, gjord på en stor bit fläsk och många gröna ärter.... :)
Ikväll blir det att besöka brasan i byn
Glad fastlagstisdag!

tisdag 14 februari 2012

Glad vändag

min dukning idag på alla hjärtans dag

(tabletter&servetter: tiimari, tekopp:ikea)

Minstingen och storebror vid fukostbordet.

Mellersta killen snarkar ännu...

Vardagen när den är som bäst.

Glad vändag!<3

onsdag 8 februari 2012

Godmorgon på er..



i stugorna!

Dagen har börjat bra och jag känner mig pigg idag och full av energi.

Skön känsla!

Bilden är en formbild av mig och den kommande moodboard väggen som jag har under planering. Tanken är att väggen ska målas ett varv till med linoljefärg och sen dekoreras med bilder, väggord och saker som sporrar till träning. (Färgen var väl utblandad förra gången och droppade lite men jag anser att det bara e lite charmigt :)) Eftersom detta rum nästan är ett gym redan med crosstrainer, step bräda, vikter och kettlebell kan man ju vidareutveckla den mentalt genom att sätta upp sporrande bilder på väggen. Ett enkelt men ack så roligt projekt. More to come another day! Idag ska jag träna övrekroppen och så blir det kontroll av vår tvååring vid rådgivningen.

Ha en bra dag! :)

onsdag 1 februari 2012

För två år sedan..

...låg jag på BB med en alldeles liten nyfödd unge bredvid mig i sängen. Jag var alldeles slut efter att ha kämpat mitt värsta maratonlopp vad gäller förlossningar. Nu är denna krabat på bilden (7 månader) redan två år och är fortfarande lika envis, beslutsam, busig och alldeles alldeles underbar.

Grattis älskade unge på din dag!