onsdag 23 oktober 2013

Ensamhet -Tvåsamhet


Onsdagkväll och ska snart gå och lägga mig. Vill bara reflektera lite över dagen. Jobbat, tränat med de mest fantastiska vänner och människor man kan tänka sig. Sen kommer man hem... Maken borta. På resa endast några dagar. Trots det känns det lite tomt. Ändå finns det tre barn i huset som livar upp. Samt en svärmor som ställer upp i vått och torrt. Så ensam är jag inte. Tänker på alla gamla människor som sitter ensamma i sina  hus dag ut och dag in. De saknar säkert både en och annan de också. Samt de familjer som har en resande partner. Saknad är jobbigt men längtan är bra. Så jag längtar. Ibland är det bra att längta.
Bilden är tagen i sommar när min mellersta son fick sin första forell, på eget spö. Vilken lycka! En dag som denna när det är regn och rusk kan man också längta till sommaren. Men just nu är det ganska gott med mörker och tända ljus..
Nog reflekterat för idag. Imorgon är en ny underbar dag!
Sov Gott.

lördag 19 oktober 2013

Hej på dig!


Väldigt länge sen sist måste jag säga. Har inte riktigt prioriterat bloggen den sista tiden. Så mycket händer, både hemma och på jobbet att det lite hamnar i skymundan. Men jag träffade fina bloggvänner i veckan och bestämde mig då för att åtminstone nu som då uppdatera vad som händer i mitt liv.. Har bytt jobb och börjat studera i Helsingfors, tre dagar i månaden. Jobbar fortsättningsvis men numera dagtid och trivs väldigt bra. Detta är en bild från huvudstaden som jag tog under lunchpausen, ute på en promenad. Få se om löven finns kvar när jag åker dit igen om två veckor ...
Första snön har lagt sig som ett täcke här hemma och barnen gillar läget. Nu upp och hänga lite tvätt.. Njut av dagen! :)