torsdag 29 september 2011

För ett år sedan...

...såg vår lilla 'bebis' ut på detta sätt. Sprallig, söt och alldeles underbar. För ett år sedan fanns ett färgsprakande lönnträd på vår gård, som gav liv och färg åt hösten. Lite saknar vi trädet, men ack så skönt att inte behöva räfsa ihop alla löv som det så frikostigt spred runt sig.

Lilla 'bebisen' fortsätter busa omkring på gården med andra sorts bestyr istället. Bland annat vedplockning...

SKÖN HELG!

måndag 26 september 2011

Bus och energi

Hej på dig!

Dagarna och veckorna går snabbt. Jobb blandas med kvällskurser och jag tar vara på tiden med barnen som nu är väldigt dyrbar. Ikväll när jag lämnade barnen i stan för lite bus och lek hos gammelmormor och morfar fick jag samtidigt detta härliga tyg som jag på direkten måste sy en fin kudde av. Det är såna färger som jag behöver just nu. Senapsgul, grön, violblått. Färger som ger mig energi.. Jag tycker tyget är alldeles underbart. Totalt out of fashion, lite Underbara Clara Style! Och väldigt skön att vila huvudet på...


En liten mysig kissfrass har också flyttat till oss. Denna fina skapelse heter Ludde och busar nu runt i varje liten vrå. Mest intressant är det ju att se sig själv i spegeln. Man kunde ju hitta en kompis att leka med... :)


Njut av färgerna som naturen erbjuder just nu...

KRAM