måndag 30 april 2012

Swissssch....


...säger det bara när man susar fram. Cyklade till jobbet igår kväll och vicken känsla. Härligt väder, kvittrande fåglar, sus i öronen och frisk luft. Njöt till fullo, även när jag  cyklade hem. 40 km senare åt jag kvällsmål och sov som en prinsessa. O nu är det valborg. Ska firas med att sätta upp fötterna på soffan och göra så lite som möjligt. SKÖNT!
GLADA VAPPEN på er!

tisdag 17 april 2012

Snaart...

...står vi där uppe på fjällbacken och tittar ner. Om exakt två dagar bär det av till Lappland och en efterlängtad semester. Men just nu härjar en förkylning i min kropp som jag gärna skulle bli av med tills vi åker. När har man egentligen tid att bli sjuk.. ?? Men ändå har jag med åren lärt mig att ta det extra försiktigt när man har sjuk hals. Så nu är det vila och vitlök som gäller.
Ja semester var det. Tillsammanstid. Husmanskost med renskav i stugan och grillkorv i backarna. Gärna också sol och ett par ekorrar som äter av nötterna vi slängt ut åt dom. Och så två renar som spatserar förbi när vi äter frukost på morgon. Så hade vi det ifjol. Aldrig är ju två semestertrippar likadana men oavsett sol eller korv så har vi ju varandra. Och va e nu betär än he! :)

torsdag 5 april 2012

GLAD PÅSK!

Goddag i stugorna! Här håller vi som bäst på och förbereder för påsken som säkert många andra. Påskkort ska målas, mat har inhandlats och nu ser soffan väldigt inbjudande ut. Efter en tid med bara vitt i huset är det så skönt att sätta upp gula gardiner lagom till påsk. Den gula färgen är varm, energisk och glad. Sånt behöver man ju en dag när snön inte riktigt vill ge med sig..
Storebror har ritat påskkort och man blir ju så glad av hemmagjorda saker. Påskkycklingen har en korg i 'handen' om du funderar...
GLAD PÅSK!