måndag 5 december 2011

Semestertrippen...

... gick denna gång till Stockholm. Min mans kusin med familj bor i Kungens kurva och var så vänliga och kom med oss till Skansens julmarknad. Vi åkte tunnelbana, djurgårsfärja och spårvagn vilket var fantastiskt roligt för våra barn. På skansen fick vi se både unga och gamla dansa kring granen till levande orkester och toner av nu är det jul igen. Stämningen var på topp!



Utbudet var enormt med allt från små tomtar till fikonmarmelad, härligt färska bröd, brända mandlar och kanderade äpplen. Vi köpte lite, smakade på smakprov och njöt ännu mer av stämningen... På vägen hem från skansen åkte vi förbi NK's julskyltning och fick se en cyklande sporttomte, glittrande bläckfiskar och små tomtar som låg och vilade i fåtöljen... Igenkänningsfaktorn var hög när jag såg den vilande tomten... :)



Väl 'hemma' i min mans fasters lägenhet fullkomligt njöt jag av det kanderade äpplet efter en heldag med shopping. Det var så gott!! Tack Gunni & Harry, Johan & Sara, Jonas & Emma för all hjälp och för att vi än en gång fått ta del av era liv!

1 kommentar:

eirikas sa...

Låter som en fantastisk semester!! ROLIGT att ha er hemma igen :)