tisdag 21 augusti 2012

Eftermiddagen

..idag spenderade vi i simhallen. De äldre killarna var mer under vattnet än ovanpå, men lyckades ändå hålla sig levande (tack&lov). Jag fick tidvis titta i kors för att hänga med allt som hände, men em skön stund i vattnet och efterföljande bastu blev det allt. Nu har vi ätit risgrynsgröt och killarna är i fähuset. Dags för mig att dansa loss lite... Zumba på programmet.
Ha en skön kväll! :)

söndag 12 augusti 2012

Saunajooga

Så nu har jag också testat saunajooga. Väldigt skönt och  avslappnande. Inga konstigheter, bara en skön stund för sig själv och  sin andning i olika kroppspositioner men hela tiden i sittande ställning. Bästa sättet att börja söndagen på. Rekommenderas.
Nu e jag redo för jobb :)

måndag 6 augusti 2012

Medvetenhet


Jon Kabat -Zinn har skrivit en bok om mindfulness, som heter Lev  i nuet, Lär av stunden. Där står bland annat: Varför rusa genom varje ögonblick på jakt efter andra som är 'bättre'? I själva verket är varje ögonblick DITT LIV just i denna stund...

lördag 4 augusti 2012

Min nya träningskompis...


Skumrullen..
Jag erkänner. Jag är ett träningsfreak. Det är det som håller mig levande. Min kropp mår bättre av det och framförallt mitt psyke nu när det regnat i en evighet känns det som. Har haft problem med min piriformismuskel på högra sida (rumpan)  och jag kan ju inte be min man om massage varje dag...!!  ;) Därför blev jag jätteglad när jag såg skumrullen på HalpaHalli för 11,90 euro. Musklen känns bättre och jag är på banan igen. Härligt!
Idag blir det nog att sikta in sig på nåt vattenparadis. Kokkola kanske... Vi får se.
Ha en skön lördag!