måndag 8 mars 2010

Fräscha måndag



Hej på dig!

Nånting har hänt med min blogg och nu kan jag inte välja färg, storlek eller se mina bilder längre men eftersom jag inte är nån superdataexpert får det så lov att var såhär tillsvidare iaf.. Men det e ju faktiskt inte hela världen..

Livet leker hos oss fast jag inte hinner skriva så många blogginlägg. Just nu går nästan all min tid åt till blöjbyte, amning, lek med storbrorsorna, lite egen träning och såklart vardagliga sysslor som matlagnng, städning och tvätt, men än så länge klagar jag inte utan ser fram emot varje dag men spänning. Lillkillen växer, e snart fem kilo och börjar mer o mer spana in sin omvärld. Jättekul! Ett år äldre har både jag och min man blivit förra veckan men man e ju så ung som man känner sig (som en vis granne klokt skrev på födelsedagskortet).

För dig som gillar träning och hälsa kan jag tipsa om två nätsidor som ligger mig varmt om hjärtat och verkligen innehåller bra tips: www.fitmama.se och olgas blogg: www.mama.nu/blogg/olgas-blogg. Olga är personlig tränare specialiserad på gravida mammor och har nyss fött tvillingar. Hon håller själv på o komma i form efter graviditet och förlossning. Verkigen spännande att läsa om hennes tips om träning.

Until next time -- TAKE CARE! :)

Inga kommentarer: