tisdag 15 december 2009

9 dagar kvar...

...till jul.. Hur man än försöker dra ut på december månad så går den i rasande fart. Det är en så mysig tid, med tända ljus, mys under filten, glögg, pyssel, bak och allt annat hushållsarbete som såklart måste göras. Skönast av allt är när man stannar upp och ger sina barn den tid de så gärna vill ha. Att se glädjen, förväntan och spänningen i deras ögon slår allt. Julen är barnens tid.
Tomtar och troll i varje vrå...
Småbarnstiden är ju ljuvlig på sina sätt. Väldigt givande men samtidigt väldigt stressig. Allt ska ske på en gång med massa aktiviteter åt barnen, städning, hushållsarbete, däremellan lite vila och fart igen. Tacksam är jag att få ha möjlighet att jobba halvtid och kunna ge mina barn tid. Inte alla förunnat..

Jag önskar dig julfrid såhär nio dagar före jul. Här hos oss gör vi det som känns roligt och tar det med ro.
Allt finns ju egentligen att köpa. Allt behöver inte vara hembakt, trots att hembakt e gott.. ;)
Kram

1 kommentar:

MammaMonica sa...

Fina funderingar! Jo, det gäller att kunna njuta av julen också, det vinner framförallt barnen på. Stressiga och nervösa föräldrar är ingen höjdare i julhelgen. Så hurra för "köpis" bulla! Och hurra för din fina kalenderidé med roligheter man kan göra tillsammans! Definitivt något jag ska satsa på när grabben här blir lite äldre!