fredag 12 februari 2010

Redan fredag?!?

Behöver jag säga att tiden går otroligt mycket snabbare nu än dagarna före lillebror tittade ut. Man tränar, duschar, plockar, städar, lagar mat, skurar, byter blöjor, äter, ammar och så plötsligt e det dags att tända ljus när vintermörkret faller in. Hjälp säger jag! Men njuter det gör vi. :)
Idag har far sista dagen pappaledigt och sen blir det dags att ta ansvar för tripp, trapp och trull lite mer på egen hand. Men det ska nog gå bra har jag bestämt..
Laddar med bra och mättande protein i form av hallonsmoothie gjord på 1 dl kvarg och 2 dl hallonsoppa (köpt). Det ska gå snabbt när man har bråttom, men viktigt är det ändå att få i sig ett mellanmål för att orka..
Smoothien är toppad med linfrökross för fibrernas skull.
Skål och skön helg till er! :)


2 kommentarer:

MammaMonica sa...

Ser att det hänt storartade saker hos er sedan jag sist tittade in! Hjärtliga gratulationer till en fin son! Lycka till med alltihop och allesammans!!

eirikas sa...

Mmm, ser gott ut det där! Hoppas att det går bra med sönerna! Om A hade fått bestämma hade vi nog varit på besök ofta, men... Vi kommer GÄRNA och hälsar på någon dag. Hör av dej, så kommer vi! KRAM