fredag 23 april 2010

Mycket att blogga om...

...men tiden vill inte alltid räcka till. Denna vecka har varit fylld av roligheter. Far i huset har haft pappaledigt och för att riktigt ha ledigt åkte vi iväg på en liten semester till Uleåborg. Måndagen körde vi upp, besökte hoplop och simmade kvällen lång samt åt en sen middag på hotellet. Härliga tider med andra ord.. :)
Hop Lop med massor av gömslen, krypgångar, hoppslott, bollhav. Ja de hade allt! Rekommenderas varmt av trötta föräldrar som vill ta en fika så länge barnen springer, hoppar och busar. Men föräldrarna fick ju också leka loss, om man vägde under 95 kg var det fritt fram att rutscha och busa med sina barn. Ljuvligt! 20 euro för två barn i två timmar. Väl värt pengarna!
Mellanbrors favorit var ändå bilen som han trampade iväg med.. :)

Gubben ville krypa högst upp för att visa att det verkligen var högt. Där nere i vänstra hörnet sitter jag. Ser ni? :) Typ fyra meter ner. Men ingen risk att falla för barnen. Nät fanns överallt runtomkring..


Jo lilla R var också med men sov mest.
Här en bild hemifrån för att visa att han också finns med i bilden :)



Trötta, snälla barn efter en heldag med bus och skoj.
Snark på hotellrummet

Väl hemma har vi idag firat storabror som fyller fem år! Tänk vad tiden går.. Spiderman tårta skulle det vara. Här med sugarpaste. mörkchoklad och röd spindel gjord av mandelmassa.
Mums enligt mig.. :) Många glada barnskratt rikare går vi ikväll och lägger oss. Fantastiskt!


På söndag har vi släktkalas..
Skön helg till er!

1 kommentar:

MammaMonica sa...

Tack för tipset om bra besöksmål i aktiva barns sällskap!! Och oj vilken tjusig sänggavel! Det var en bra idé, att använda staket i inredningen!!