onsdag 29 oktober 2008

Retrofynd



God onsdagmorgon!


Hade tänkt skriva ett inlägg redan igår men nätet var urtrögt så jag fick gott vänta tills nu. Hittade denna spegel på retro i jakobstad. Ni vet när man går omkring, tycker det mesta är bara skräp och så faller blicken på en sak långt borta i hörnet. Försiktigt bökar man sig dit i en trång gång med kärra, barn och allt och så ser man priset och blir urglad. Det kallar jag fynd. Denna spegel ska uppiffas med lite vit målarfärg och sen hängas i wc't på vinden som nån gång i framtiden säkert kommer till användning. Det kan dock ta några år före jag visar inredningen därifrån för elekrikern har inte oss på prioritetslistan för tillfället. Och så fattas wc och tvättfat men tids nog.

Annars ska dagen firas med mina underbara barn. Och idag ska ja verkligen njuta av deras sällskap, mellan klädtvätt, matlagning och städning. ;)

Ha en toppen onsdag!

1 kommentar:

Kinni sa...

tjo! vilken tjusig spegel. Retro? är de någon ny butik i stan eller nåt loppis? hittade en såndär lantsoffa som sku passa vid ert igår på loppis här i vasa. den kosta 280 ege. Åså tror ja alla möbler var på -20% så vad blir det så? Den sku kunna bli grymt snygg om man bytte tyget på sitt-delen. Puss å kram